Elitele stiu adevarul despre 2012 ???

    De ce Rusia construieste mii de adaposturi nucleare pana in anul 2012?
  Rusia se pare ca se pregateste pentru ceva important. Într-un articol aparut în iulie 2010 pe site-ul RT se vorbea de faptul ca 5.000 de noi adaposturi nucleare vor fi construite în Moscova pâna la sfârsitul lui 2012. Autoritatile ruse cred ca aceste adaposturi sunt necesare urgent pentru ca actualele adaposturi nu pot gazdui decât jumatate din populatia Moscovei, si, în plus, sunt si învechite. Oficialitatile moscovite doresc ca întreaga populatie a capitalei ruse sa fie capabila sa ajunga în aceste adaposturi în doar câteva minute.
 Bun, era de înteles ca aceste adaposturi ar fi fost necesare pe perioada “razboiului rece”, atunci când un atac nuclear american ar fi fost destul de probabil. Dar acum, de ce sunt necesare atât de urgent 5.000 de adaposturi nucleare? Care o fi adevaratul motiv?
Dar, se pare ca nu numai Rusia construieste aceste adaposturi. În urma cu câtiva ani, Biroul Civil de Aparare din Shanghai a anuntat terminarea constructiei unui urias adapost subteran, în suprafata de 90.000 de metri patrati si care ar putea adaposti pâna la 200.000 de oameni.
    Buncare subterane in toata lumea…
 Exista zvonuri ca in toata lumea se construiesc cu frenezie buncare subterane. In SUA, se spune, se construiesc 2 baze subterane pe an iar pina in prezent exista deja in jur de 140. In toata lumea ar fi in jur de 1500. In America ele sint denumite  DUMB (Deep Underground Military Bases) iar primele dintre ele au fost construite in anii ‘40 ai secolului trecut.
Unii oameni care pretind ca au intrat in astfel de baze spun ca suprafetele acestora au dimensiuni impresionante care ating marimea unui oras de dimensiuni medii. Multe dintre DUMB-uri sint legate intre ele prin tuneluri prin care circula trenuri pe perna magnetica, ce pot atinge viteze de 2000 km/h.
  In SUA, s-a constatat ca DUMB-urile sint construite, in special, in zona unor obiective strategice, cum ar fi baze militare, sedii DHS (un departament federal care se ocupa cu protejarea tarii impotriva atacurilor teroriste si a dezastrelor naturale) sau celebra zona Area 51. ( vezi harta aici)
Cum e posibil sa fie construite asa de multe locatii subterane si atit de multe tuneluri care insumeaza mii de kilometri lungime? Ei bine, americanii se pare ca ar dispune de o masina de produs tuneluri care functioneaza cu energie nucleara si foloseste laserul pentru a “sapa” pe sub pamint. Am pus in ghilimele cuvintul “sapa” deoarece nu e vorba propriu-zis de o sfredelire a pamintului ci de … o topire a lui.
Cu ajutorul reactorului nuclear, masina dezvolta o temperatura de 1000 de grade Celsius cu care topeste pamintul si rocile pe care le intilneste in cale. In acest fel se creaza si peretii tunelului care, in faza finala, au un aspect sticlos si sint foarte duri. Un alt avantaj al acestui mijloc de produs tuneluri este ca nu lasa in urma deseuri sau moloz, care sa trebuiasca sa fie scoase in exterior cu benzi rulante, trenulete sau camioane.
Comments: 0