Filme pentru posteritate.

                        FILME SI FOTOGRAFII BIOGRAFICE

 

  Doriti sa faceti un cadou mai special cuiva drag? Pastrati amintirea persoanei dragi cu un film biografic.

Cine poate fi actor intr-un film biografic? Oricine doreste.

  Exemplu:

 Se apropia ziua de nastere a unei persoane in cazul nostru domnul Marian in varsta de 65 de ani. Sarbatoritul a fost sau este de profesie marinar. Rudele domnului ne-au contactat pentru un film biografic. Ne intanlim cu majoritatea rudelor sau cu o persoana desemnata si vom incepe sa depanam amintiri, unde sa nascut, cu cine a copilarit, ce boacane a facut, care au fost cele mai importante momente din viata lui, ce realizari a avut....etc. Se vor stabili anumite intrebari care vor fi adresate  domnului Marin acestea vor fi folosite in functie de locatia de filmare. Locatile pentru filmare vor fi stabilite de noi impreuna cu rudele. Vom filma bineinteles in port deoarece subiectul in cauza este marinar. Cautam anumite persoane  impreuna cu rudele daca nu stim unde mai sunt si le vom ruga sa transmita un gand bun pentru domnul Marian  pe pelicula. Vom cauta multe motive pentru a face sarbatoritul sa se simnta bine si sa iasa destul de pozitiv la final.

 

 Se mai pot face filme biografice sau fotografii biografice si in alte cazuri. Copiilor de la gradinta, indragostitilor, mamelor, parintilor....si lista poate continua.

  Fotografiile biografice vor fi prelucrate si se vor scrie pe dvd. Vor fi livrate atit fotografiile prelucrate cat si cele brute dar separat.

 

                               Tel.  0724.66.93.24

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.