Piscine ecologice.

 Proiectam si comercializam acvarii cu apa dulce sau marine gigant de peste 10000 de litrii, piscine ecologice, iazuri indor si outdor, perdele de apa, racirea teraselor.

 

Despre piscinele ecologice.

 

  

  Foarte multi ezita sa-si construiasca o piscina ecologica  poate din lipsa de informatii. Dar nu trebuie sa va fie teama, totul este posibil, daca este executat de specialisti.
  Constructia si amenajarea unei piscine ecologice si mai ales intretinerea ei, nu trebuie sa  sperie pe nimeni. Nu este un lucru greu, dar nici nu presupune tehnologie prea avansata softuri de calculator....
  Poate avea o suprafata de la 2 m2 pana la 500 m2. Se poate realiza din folie speciala  si va fi obligatoriu echipata cu un sistem de filtrare, mai mult sau mai putin performant. Sistemul de filtrare depinde de volumul de apa final.
  Este foarte important ca sistemul de filtrare sa fie eficient si bine calculat, pentru ca in final sa ne putem admira piscina sau iazul cu apa ei limpede, cristalina.

  Cel mai important este aspectul estetic , deoarece va fi un colt de natura si relaxare adus in spatiul dumneavoastra. Poate fi plantata cu o varietate  de specii acvatice decorative, submerse, emerse si plutitoare si va avea neaparat o cadere de apa sau chiar un mic paraias, un podulet de lemn.

  Piscinele ecologice vor aduce in viata dumneavoastra linistea si activarea norocului.Dupa legile de atractie ale feng shui-ului cine are bine pozitionat un acvariu sau un iaz sau orice sursa de apa activeaza legea bunastarii.

 

 

De ce?

1.Consum foarte redus de apa nu va mai fi nevoie sa schimbati apa atat de des cum se intampla la o piscina normala.Apa piscinei ecologice va fi scimbata partial primavara.

 

2.Consum redus de energie nu se foloseste multa energie deoarece filtrele,pompele si restul produselor sunt mai putine decat la o piscina normala si au un consum foarte mic.

 

3.Nu se foloseste clor sau alte substante daunatoare ochilor sau pielii si puteti inota fara nici un fel de probleme.

 

4.Protejarea mediului inconjurator si acest aspect ne pasioneaza si vrem sa ne simntim bine deoarece produsele noastre pe care le folosim sunt ecologice.

 

5.Sadirea  diferitelor plante  care asigura o buna functionare a ecosistemului si in acest fel se aplica un tratament asupra epidermei noastre deci relaxarea conteaza.

 

6.Filtre pentru curatirea apei si asigurarea ecosistemului in perfecta armonie cu noi.

 

7.Pentru naturalete si se incadreaza perfect in natura si inspira bucurie si liniste sufleteasca.

 

8.Pentru ca este mult mai naturala si mai estetica decat o piscina betonata deoarece acest lucru inseamna viata.

 

9.Plantele din apa dar si cele care imprejmuiesc iazul sunt in continua  schimbare si in acest fel nu va mai fi nevoie sa,saditi plante tot timpul anului.

 

10. Modificari piscine standard in piscine ecologice.

Contactează compania

   Asteptam mesajele dumneavoastra

 

 

piscine_ecologice@yahoo.com        www.piscine-ecologice.ro

 

 Tel. 0724.66.93.24              Tel. 0723.735.216

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.