PUBLICITATE-CUKA DORESTE SA VA PROMOVEZE

 

  Publicitate-cuka doreste sa ofere tuturor acelora care vor sa fie, cunoscuti o ''portita'' in acest site fara inregistrare.

 

  Ce putem publica pe acest site: firme,anunturi,campanii publicitare.....asteptam sugestii.

 

 

  Daca doriti sa faceti reclama la un produs,o firma sau orice altceva va punem la dispozitie urmatoarele: o pagina special creata in intregime pentru dumneavoastra, descrierea firmei, album foto,adresa,formular de contact, numere de telefon, guestbook, link-uri,utilitate download.

   Nu aveti web-site ? ? ?  La noi problema este rezolvata in cadrul site-ului asta facem daca este nevoie ne deplasam in locatia dumneavoastra pentru a purta o discutie sau sa executam fotografii. Nu mai este nevoie sa platiti 300 de euro sau mai mult pentru un web-site plus promovare. La noi o pagina special creata pentru dumneavoastra costa 70 ron / an. Pe pagina dumneavoastra nu vor exista reclame.

 Firma dumneavoastra va fi afisata in sectiunea firme dar pentru 30 ron pe an va fi afisata si in bara de navigatie home, contact,enigme, firme si firma dumneavoastra.

 

  Pentru incarcarea materialelor pe site sau intrebari din partea dumneavoastra  va rugam sa ne contactati la pagina CONTACT.